RENAULT TRAFIC SPACECLASS

a tökéletes elegancia

renault-trafic-spaceclass-j82-ph2-001_ig_w600_h337.jpg

Dinamikus vonalvezetés
Krómozott hűtőrács, Full LED fényszórók, illetve a Renault emblematikus C-alakú fényjegye – a Trafic SpaceClass egy szempillantás alatt ki fog tűnni a tömegből.

dizájn

elegáns és karakteres vonalak

A Trafic SpaceClass újragondolt motorháztetője és új függőleges hűtőrácsa kiemelik az elülső lökhárító karakterességét. A jármű kifinomultságát a C-alakú Full LED fényszórók és az új 17"-os könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

 

fotógaléria megtekintése

_

SpaceClass és SpaceClass Escapade verziók
A nagy családi utazásokhoz és az üzleti utakhoz is igazodni képes Trafic SpaceClass és SpaceClass Escapade verzióban kapható, így minden igénynek megfelel.

_

Dinamikus orr-rész
Az új krómozott hűtőrács a C-alakú Full LED fényszórókban és az új elülső lökhárítóban teljesedik ki.

_

RENAULT DRIVE műszerfal
Fedezze fel az exkluzív Meteor szürke dekorcsíkkal díszített új, igazán karakteres műszerfalat. A 8“-os kijelzővel rendelkező Easy Link multimédia rendszerrel az Ön kezében az irányítás!

_

Kényelem és elegancia
Bőrkormány és bőrkárpitok, krómozott vezérlők és sebességváltó kar... Foglaljon helyet a prémiumn belső tárgyalótérben, ahol exkluzív kényelem és sötétített ablakokkal védett tér várja.

variálhatóság, tér, kényelem

Új Trafic SpaceClass: VIP-személyek szállítása


3836ec7e4d.webp

A megújult utazási élmény

Az egymással szembefordítható, variálható 6 hátsó üléssel, a 220 V-os csatlakozókkal, a külön olvasófényekkel az Új Trafic SpaceClass újraértelmezi a személyszállítás fogalmát.

A volánnál kivételesen elegáns, ergonomikus vezetőtér várja, amelyet az új krómozott sebességváltó gomb és a vadonatúj Meteor szürke műszerfal tesz teljessé. Többé nem kell lemondania a kényelemről!

A tökéletes elegancia

Foglaljon helyet az Új Trafic SpaceClass verziójában, és a tökéletes elegancia új dimenzióját fogja megtapasztalni. Forgatható, csúsztatható és kivehető ülései könnyedén alkalmazkodnak minden igényhez, és lehetővé teszik akár 8 ember szállítását.

A Trafic SpaceClass csúsztatható és kihajtható középső asztala rendkívül kényelmes, igazi mozgó tárgyalótérré változtatja át az autót.

 

78044af807.webp
254c41b332.webp

Kalandok határok nélkül

Vágjon bele a több napos utazásokba a SpaceClass Escapade verzióval.

Két lépésben és három mozdulattal alakíthatja át járműve belső terét igazi hálószobává: döntse le a 3. üléssort, és helyezze magát kényelembe a 1,90 m-es ágyon a sötétített ablakok biztosította nyugalomban.

Renault Trafic Spaceclass vegyes fogyasztás l/100 km: 7,0 – 7,9 CO2-kibocsátás g/km: 182 -203. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink